Düğün

Düğün

Şehrin Kalbinde, Kalplere açılan 800 kişilik yeni bir mekan, Alice Deluxe Balo ve Ziyafet Salonları. Tekrarı mümkün olmayan en güzel anların yeni mimarı biziz. Sizleri dinliyor, hissediyor ve hayallerinizin harikalarını birlikte oluşturup Birlikte yaşıyoruz.
Sünnet

Sünnet

Yavrularınızın yakınlarınızla  birlikte kutlayacağınız bu özel gününde, Sünnet Düğünleri ve Programlarını sizlere özel bir hale getiriyoruz.
Mezuniyet Baloları

Mezuniyet Baloları

Üniversite Kolej ve Okullarımızın mezuniyet tören ve eğlencelerinde de Alice Deluxe hizmetinizde. Kurumlara özel renk ve dekorasyonlar ile donatabileceğimiz flexi salonumuzda hayal ettiğiniz tören ve eğlenceyi uygun maliyetler ile organize edebileceksiniz.
Kurumsal Toplantılar

Kurumsal Toplantılar

Kurumsal Toplantı ve Davetler ile yemeklerde Kurumlara Özel Logo, Görsel ( Kırlangıç Bayrak, Hoşgeldiniz Brandaları ) ve Yön levhaları ( Roll Up ) , Sahne Panosu ( Backdrop ) Ses ve Işık Sistemi ile Logolu Kürsümüz ile hizmetinizdeyiz.
İftar Yemekleri

İftar Yemekleri

Geleneksel ile modern sunumun birleştiği yeni bir tarz ve yeni bir yaklaşım Alice Deluxe İftar Sofralarında sizlerle. Fasıl Ekibimiz, salondan çıkılan teras balkonumuz, Ramazana özel hazırlanmış organik ve yöresel kayseri Lezzetlerimiz ile özlediğiniz İftarları unutamayacağınız bir atmosferde yaşayacaksınız.
Bayi Toplantıları

Bayi Toplantıları

Her türlü Kurum ve Kuruluşun belli dönemlerde planladığı eğitim, lansman, bilgilendirme ve reklam çalışmasını Alice Deluxe’ün sınırsız ve profesyonel imkanlarından istifade ederek gerçekleştirebilirsiniz.
Kına

Kına

Belirlediğiniz konsept renklerine göre hazırlayacağımız size özel salon ve size özel günde, isteğinize göre tamamı bayan personellerden oluşan DJ, Foto Kamera, Saz ekibi ve servis hizmetlilerimiz ile doyasıya eğleneceksiniz.