Events

Kategori:

Şahıs ve kurumların iletişim stratejilerinde yer alan,tüm organizasyonlarının A'dan Z'ye planlanıp, uygulanması hususunda hizmet sunan Eventalice, aynı zamanda kurumlara bu stratejileri iletutarlılık gözteren ürün ve hizmetlerinin, hedefleri olan kitleler tarafından fark edilip, tercih edilmesine yönelik etkinlikler önerir. 

Eventalice deneyimli ekibi ile, ürün tanıtımları, açılış organizasyonları, bayii ve müşteri toplantıları gibi çok çeşitli organizasyonların gerçekleştirilmesi konusunda, profesyonel destek sağlar.

Planlanan her etkinlik için gerekli olan ön hazırlık, konsept belirleme, akış planlaması, koordinasyon, uygulama ve Etkinlik Yönetimi hizmetleri de Eventalice tarafından titizlikle gerçekleştirilir.

Eventalice, organizasyonda gerekli olan ekipman desteğinden teknik hizmetlere, sahne dekorasyonundan mekan konseptine, tasarım-baskı-uygulama işlerine ve hepsinden önemlisi organizasyonların göz bebeği catering hizmetlerine kadar kendi bünyesinden tedarik ederek sektöründe ilklerden olmanın haklı gururunu taşımaktadır.